viernes, 6 de noviembre de 2015

Ossos de Sant


Els alumnes de cinqué, hem volgut preparar una recepta típica d’aquests dies , els ossos de sant, per celebrar el tradicional dia de “Tots Sants” en una versió amb crema de xocolata.
Us deixe la recepta
INGREDIENTS:

Per al masapà:    
 130 g d’ametla molta
70 g de sucre (millor sucre glass)
 35 ml d'aigua
 
Per a la crema:
Preparat per a postre de xocolata en pols (Albona)
Llet freda.
 

En primer lloc hem preparat un masapà, amb 130 g d’ametla molta, 70 g de sucre i 35 ml d’aigua.

Hem triturat el sucre, per fer-lo glass, després hem fet la mescla i l’hem donada forma de bola i l’hem deixada reposar en la nevera fins al dia següent.
Després hem preparat la crema per al farçit. En aquest cas hem barrejat sobres de pudin de xocolata amb llet freda fins aconseguir la textura de crema espesa.

Al mateix temps, hem estés la massa i l’hem fet marques amb una forqueta. Seguidament hem retallat rectangles de la massa i amb molta cura les hem enrotllades en forma de cilindre.

Finalment hem farçit els ossets de sant amb la crema.

 

 
 
                                                                            Estaven boníssims!